Event-ØL

Larvik Ale

Lys og lettdrikkelig overgjæret øl. Friskere enn en vanlig pils. Humlet forsiktig med den tyske nobelhumlen Hellertau for smakens skyld. 

Alkoholstyrke: 4,7% 

Larvik Pale Ale
Fruktig og lettdrikkelig pale ale. Den er humlet forsiktig med Northern Brew og Cascade, for å beholde den tørsteslukkende profilen.

Alkoholstyrke: 4,7% 


Larvik Pilsner

Lettdrikkelig pilsner med god maltsødme og en frisk smak. En god tørsteslukker, men passer også godt til kjøttrike retter. 

Alkoholstyrke: 4,7%


Larvik Bayer 

Vår bayer er brygget på Municher-malt. Den gir den herlige brunrøde fargen med masse maltsødme. Vi har valgt å humle den forsiktig for å fremheve maltsmaken og bevare følelsen av en smaksrik, fyldig og lite bitter øl. 

Alkoholstyrke: 4,7%.


Larvik Pale Ale Premium

Vår ypperste Pale Ale. Masse smak og høy fruktighet uten at den er like bitter som en IPA.

Alkoholprosent: 5,7%


Larvik IPA Premium

En lettdrikkelig, men svært fruktig IPA. Vi har brukt store mendger humle på smaks- og duftstegene i bryggeriprosessen, for å sikre fruktighet og bitterhet. Bruken av den sjeldene Azacca-humlen gir vår IPA premium et tropisk preg. 

Alkoholstyrke: 6,5%


Larvik Stout Premium

Det sorte gull! Vår stout er mørk og fyldig, og har en smaksrik profil. For å oppnå den riktige munnfølelsen bruker vi litt rugmalt kombinert med den mørke malten. 

Alkoholstyrke: 5,7% 


Larvik Bøkerøkt Premium 

Bøkerøkt er et spesialøl. Den er brygget på bøkerøkt malt, som vil si at malten er røkt på bøkeflis. Den har en unik profil. 

Alkoholstyrke: 7%